Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Bilgin Çelenk İlkokulu

Telefon : 4527515010
Belgegeçer : 4527515010
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitbilgin.meb.k12.tr
Adres : OKULUMUZ GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI NEDENİYLE GÖLKÖY MERKEZ TOKİ ŞEHİT HİKMET MERT ORTAOKULU BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.
VİZYON : Okulumuzda; öğrenme temel ihtiyaç kabul edilerek, her veli ve öğrenci öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli ve velilerimiz öğrenme sürecine aktif olarak katılmalıdır.
MİSYON : Biz, okul olarak; Atatürk ilkeleri rehberliğinde, milli eğitimimizin asli gayeleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, soran, sorgulayan, araştıran ve geliştiren bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkililiğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hak-hukuk tanıyan, başkalarının haklarına saygı duyan, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek nesiller yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :-
Öğrenci :5
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09:00 15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Ordu´dan öğretmen servisi vardır. Gölköy´ den ise köy dolmuşları ile belirli saatlerde ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz güçlendirme çalışması nedeniyle Gölköy TOKİ Şehit Hikmet Mert Ortaokulu binasında eğitim öğretime devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :